Μετακομίσεις στην Κρήτη. Οικονομικές Μετακομίσεις

Μετακομίσεις – Τιμές

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρο, σταθερό προσωπικό και τα μέσα ώστε να σας απαλλάξει από το άγχος της μετακόμισης. Αποσυναρμολογούμε και επανασυναρμολογούμε τα έπιπλα όπου απαιτείται προκειμένου να περάσουν από τα πιο δύσκολα σημεία και τα μεταφέρουμε με ασφάλεια σαν να ήταν δικά μας.Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι syskevasia-550x1024.png Διαθέτουμε τα πλέον κατάλληλα υλικά για τη συσκευασία εύθραυστων αντικειμένων όπως υαλικά, υπολογιστές και τηλεοράσεις και αναλαμβάνουμε τη σύνδεση και την επανασύνδεση τους όπου απαιτείται.

Εκτός από το πλήρες πακέτο μετακόμισης, μπορούμε πχ είτε να διαθέσουμε ένα φορτηγό με οδηγό για απλή μεταφορά, είτε να αναλάβουμε μόνο το πακετάρισμα για μεταφορά με ιδία μέσα.

Σε κάθε μετακόμιση -μικρή ή μεγάλη- παρέχουμε Εντελώς Δωρεάν όλες τις κούτες συσκευασίας καθώς και το ανυψωτικό μηχάνημα! Έτσι βάζουμε τέλος στο άγχος, το χαμένο χρόνο, τα περιττά έξοδα και στις αναζητήσεις σε σούπερ μάρκετ και πολυκαταστήματα για αμφίβολης ποιότητας χαρτοκιβώτια.

 

ΤΙΜΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ

Οι τιμές μας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές, ωστόσο είναι ιδιαίτερα ευρύ το φάσμα των μετακομίσεων για να μπορέσουμε να παραθέσουμε έναν απόλυτο τιμοκατάλογο. Η χιλιομετρική απόσταση, το είδος και ο όγκος των πραγμάτων, ο τρόπος που θα μεταφερθούν (πλήρες ή μερικό αμπαλάζ, λύσιμο επίπλων), η ευκολία στην προσέγγιση της κάθε οικίας (μέρος, όροφος) και το απαιτούμενο εργατικό δυναμικό για την εκτέλεση της κάθε μετακόμισης παίζουν ρόλο στο τελικό κόστος. Συνίσταται να ορίζεται ένα ραντεβού μερικές μέρες πριν τη μετακόμιση (χωρίς χρέωση φυσικά!) έτσι ώστε να γίνεται εκτίμηση των παραπάνω παραγώντων κι έπειτα να δίνεται μια λεπτομερής προσφορά. Εννοείται πως κατόπιν της όποιας προσφοράς δώσουμε, δεν προκύπτουν σε καμία περίπτωση επιπλέον χρεώσεις από μέρους μας.

Κατανοώντας ωστόσο την ανάγκη να υπάρχει ένας “μπούσουλας” κατά την οργάνωση μιας μετακόμισης, παραθέτουμε ενδεικτικές τιμές για κάθε μέγεθος οικίας. Οι παρακάτω τιμές αντιπροσωπεύουν περιπτώσεις μεταφορικού έργου,εντός πόλης, όπου απαιτείται φορτηγό με προσωπικό, είναι μεν ενδεικτικές ωστόσο κατά το δυνατόν ρεαλιστικές και δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Στούντιο / Γκαρσονιέρα: 150€

Δυάρι (1 υπνοδωμάτιο): 200€

Τριάρι (2 υπνοδωμάτια): 280€

Τεσσάρι (3 υπνοδωμάτια): 350€

Μικρομετακόμιση / Φορτοταξί: από 50€

Ανυψωτικό Μηχάνημα: για χρήση σε μετακόμιση ΔΩΡΕΑΝ, για μεμονομένη ενοικίαση: 80€/στήσιμο

Καλέστε μας άμεσα στο 2825041000 ή 6980139130 για να έρθουμε, χωρίς χρέωση, στο χώρο σας και να σας δώσουμε την προσφορά μας!

No related posts found

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *