Μετακομίσεις στην Κρήτη. Οικονομικές Μετακομίσεις

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ Μετακομίσεις στην Κρήτη

Οι μετακομίσεις στην Κρήτη αποτελούν ένα μεγάλο κομμάτι του συνολικού μεταφορικού έργου που πραγματοποιείται στο νησί. Στην Κρήτη υπάρχουν ακαδημαϊκά ιδρύματα με σχολές σε κάθε μεγάλη πόλη του νησιού. Κάθε χρόνο έρχονται και φεύγουν πολλοί φοιτητές, ενώ ακόμη περισσότεροι μετακομίζουν από το ένα σπίτι στο άλλο μέχρι να βρούν αυτό που τους ταιριάζει. Αντίστοιχη κινητικότητα παρουσιάζουν και οι στρατιωτικοί καθώς στο νησί υπάρχουν βάσεις και στρατόπεδα Πεζικού, Καταδρομέων, Ναυτικού και Αεροπορίας, οι οποίοι λόγω της φύσης της δουλειάς τους μετακομίζουν συχνά.

Αυτού του είδους οι μετακομίσεις παρόλο που φαίνονται εύκολη υπόθεση, παρουσιάζουν κάποιες ιδιαιτερότητες που απαιτούν επαγγελματική προσέγγιση. Τα έπιπλα και οι ηλεκτρικές συσκευές είναι μεν λίγα, ωστόσο ογκώδη και βαριά ενώ συνήθως απαιτείται ειδική μεταχείριση προκειμένου να μπουν ή να βγουν από περιορισμένου χώρου σπίτια. Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι κονσόλες, τα ηχοσυστήματα, οι τηλεοράσεις κλπ απαιτούν γνώση στη σύνδεση/επανασύνδεση τους και ασφαλή συσκευασία κατά τη μεταφορά τους.

Η εταιρεία μας διαθέτει την εμπειρία και το προσωπικό ώστε να σας απαλλάξει από το άγχος της μετακόμισης. Αποσυναρμολογούμε και επανασυναρμολογούμε τα έπιπλα όπου απαιτείται προκειμένου να περάσουν από τα πιο δύσκολα σημεία και τα μεταφέρουμε με ασφάλεια. Διαθέτουμε τα πλέον κατάλληλα υλικά για τη συσκευασία εύθραυστων αντικειμένων όπως υπολογιστές, και τηλεοράσεις και αναλαμβάνουμε τη σύνδεση και την επανασύνδεση τους.

Επίσης για κάθε μετακόμιση, η εταιρεία μας προσφέρει εξαιρετικά ευέλικτες προτάσεις.

Μετακομίση ετοιμηΕκτός από το πλήρες πακέτο μετακόμισης, μπορούμε πχ είτε να διαθέσουμε ένα φορτηγό με οδηγό για απλή μεταφορά, είτε να αναλάβουμε μόνο το πακετάρισμα για μεταφορά με ιδία μέσα, σε μοναδικές προνομιακές τιμές. Οι προσφορές για την κάθε μεταφορά είναι πολύ οικονομικές και το κόστος της κάθε μετακόμισης -ειδικά για φοιτητές, ανέργους και στρατιωτικούς- είναι από τα πιο χαμηλά της αγοράς.

No related posts found

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *