Αποθήκευση Οικοσκευών


Η αποθήκευση οικοσκευών είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι των υπηρεσιών που παρέχουμε και φροντίζουμε να το εξελίσσουμε διαρκώς. Οι ανάγκες της εποχής και οι ιδιαιτερότητες που έχουν δημιουργήσει σε τοπικό επίπεδο υπηρεσίες όπως το AirBnB, έχουν αντίστοιχα μεγαλώσει και την ανάγκη για αποθηκευτικό χώρο οικοσκευών.

Η εταιρεία μας διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους πλήρως εξοπλισμένους προκειμένου να παρέχει υπηρεσίες  αποθήκευσης οικοσκευών –μικρών ή μεγάλων- για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα απαιτηθεί, με γνώμονα την ασφάλεια τους. Καλύπτουμε άμεσα τους νομούς Χανίων και Ρεθύμνου, ενώ κατόπιν συνεννόησης εξυπηρετούμε όλη την Κρήτη και την Αθήνα.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και συνοψίζεται σε τρία βήματα. Ερχόμαστε ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ στο χώρο σας, για εκτίμηση του όγκου των αντικειμένων που θέλετε να αποθηκεύσετε και του χρόνου παραλαβής τους. Κατόπιν στο συμφωνημένο χρόνο το συνεργείο μας θα έρθει για να συσκευάσει, να καταγράψει και να φορτώσει τα αντικείμενα, προκειμένου να μεταφερθούν στις αποθήκες μας. Η αποθήκευση μπορεί να είναι ορισμένου ή αορίστου χρόνου, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Φυσικά η παράδοση μπορεί να γίνει οπουδήποτε μας υποδείξετε, κατόπιν συνεννόησης.

Μεταφορές Βάντολας

 Αν αναζητάτε ασφαλή χώρο για τα πράγματα σας, είτε πρόκειται για ένα κιβώτιο είτε για την οισκευή μιας μεζονέτας, καλέστε μας για να σας δώσουμε τη λύση!!

No related posts found

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *