Μικρομεταφορές – Φορτοταξί

 

Αν θέλετε να μεταφέρετε λίγα ή μεμονομένα αντικείμενα, σας έχουμε τη λύση! Οικονομικές μικρομετακομίσεις και μοτομεταφορες με φορτοταξί!

Όταν θέλετε να κάνετε μια πλήρη μετακόμιση αναζητάτε μια μεταφορική που θα μπορέσει να σας εξυπηρετήσει όσο καλυτερα και οικονομικότερα γίνεται. Ιδανικά αναζητάτε έμπειρο προσωπικό με το κατάλληλο όχημα στη σωστή τιμή. Φορτηγά έχουν όλες οι μεταφορικές εταιρείες και κάποιες λίγες, όπως η δική μας, ειδικεύονται στις μετακομίσεις κι αναλαμβάνουν συσκευασία και συναρμολόγηση οικοσκευών.

Τι γίνεται όμως όταν θέλετε να μεταφέρετε λίγα αντικείμενα όπως πχ έναν καναπέ, ένα πλυντήριο, μερικές κούτες ή μια μοτοσυκλέτα; Σε αυτή την περίπτωση η μίσθωση μεγάλου φορτηγού είναι ασύμφορη, ενώ τα πρακτορία εμπορευματικών μεταφορών δεν έχουν εμπειρία στη διαχείρηση οικοσκευών, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ακεραιότητα των πραγμάτων σας.

Σε εμάς θα βρείτε την ιδανική λύση! Διαθέτουμε σύγχρονα βαν Mercedes, εξοπλισμένα με ράμπες φόρτωσης, συστήματα πρόσδεσης και ασφάλισης φορτίου, ικανά να μεταφέρουν άμεσα, με ευελιξία και προπάντων πολύ οικονομικότερα, ό,τι και όπου θελήσετε! Μόνο με εμάς, υπάρχει ακόμα και η δυνατότητα σύζευξης ανυψωτικου μηχανήματος στα βαν μας, έτσι ώστε αν θέλετε να μεταφέρετε τα πράγματα σας σε μεγάλο όροφο και οι σκάλες ή το ασανσέρ δεν εξυπηρετούν, να μπορούμε να σας δώσουμε λύση, χωρίς να χρειαστεί να νοικιάσετε επιπλέον μηχάνημα με οδηγό για την ανύψωση!

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να μας καλέσετε και να μας περιγράψετε τι είδους μεταφορά θέλετε. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουμε εμείς.

No related posts found

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *