Μεταφορές Βάντολας

Μεταφορές Κατ’ Οίκον

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις μεταφορές και κατ’ οίκον παραδόσεις δεμάτων, εμπορευμάτων και οικοσκευών, από και προς την Αθήνα καθώς και την αποθήκευση τους για όσο χρόνο χρειαστεί. Με Κατάλληλους αποθηκευτικούς χώρους , σύγχρονα μέσα και τακτικά δρομολόγια προς Αθήνα, είμαστε σε θέση να διασφαλίσουμε υψηλής ποιότητας μεταφορές, με κύριο χαρακτηριστικό τη συνέπεια.

Στα πλαίσια της εξυπηρέτησης της ζήτησης για εξειδικευμένο μεταφορικό έργο, αναπτύξαμε τις υπηρεσίες των μικρομεταφορών. Έτσι αναλαμβάνουμε τη μεταφορά μεμονωμένων αντικειμένων (π.χ. ένα πλυντήριο ή ένας καναπές), από το χώρο σας, σε προνομιακές τιμές και με άμεση εξυπηρέτηση.

Καλέστε μας οποιαδήποτε ώρα για να ενημερωθείτε για τα δρομολόγια μας και να ορίσετε τον τόπο και χρόνο παραλαβής, την αποθήκευση, τη μεταφορά και την παράδοση των αντικειμένων σας στην Κρήτη ή την Αττική.

Μεταφορές Μετακομίσεις

1) Οι μεταφορικές εταιρείες εγγυώνται την ασφαλή μεταφορά των επίπλων και των ηλεκτρικών συσκευών. Έτσι θα είστε σίγουροι ότι τα πράγματά σας και τα εύθραυστα αντικείμενα θα φτάσουν με ασφάλεια στο νέο σας σπίτι.
2) Επιλέγοντας μια μεταφορική εταιρεία, λύνετε το πρόβλημα της χωρητικότητας για τη μεταφορά των αντικειμένων. Στην περίπτωση που θα πραγματοποιούσατε μόνοι σας τη μετακόμιση, αυτό θα απαιτούσε τη χρήση μεταφορικού μέσου ικανού να χωρέσει ακόμα και τα μεγαλύτερα πράγματά σας, όπως για παράδειγμα ένα ψυγείο ή ένα πλυντήριο, πράγμα δύσκολο έως ακατόρθωτο για τα συμβατικά ΙΧ.
3) Οι μεταφορικές εταιρείες παρέχουν τη δυνατότητα αποσυναρμολόγησης και συναρμολόγησης των επίπλων σας, καθώς και την αποσύνδεση και τη σύνδεση των ηλεκτρικών συσκευών σας, εξοικονομώντας σας έτσι πολύτιμο χρόνο.
4) Επίσης σημαντικό είναι ότι οι εταιρείες που πραγματοποιούν μετακομίσεις μπορούν –εκτός από την μεταφορά των πραγμάτων – να αναλάβουν εξ ολοκλήρου τη συσκευασία τους, τη φόρτωση και την εκφόρτωσή τους στο νέο σας χώρο.
5) Τέλος, οι μεταφορικές εταιρείες διαθέτουν ανυψωτικά μηχανήματα έτσι ώστε να μπορούν να ανεβάσουν ακόμα και τα πιο μεγάλα αντικείμενα σε περίπτωση που δεν υπάρχει ο χώρος για να γίνει αυτό .

No related posts found

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *