Απεντομώσεις – Μυοκτονίες

Η εταιρεία μας, εκτός από μεταφορές, μετακομίσεις κι αποθηκεύσεις, αναλαμβάνει υπηρεσίες απεντόμωσης και μυοκτονίας από εξειδικευμένο προσωπικό, με σύγχρονο εξοπλισμό, για οικίες κι επαγγελματικούς χώρους.

Αν θέλετε να μπείτε σε έναν απαλλαγμένο από έντομα χώρο, χωρίς να χρειαστεί να κοπιάσετε καθόλου, έχουμε τη λύση! Σε κάθε μετακόμιση προσφέρουμε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ την απεντόμωση της νέας σας κατοικίας!

  Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια πληθώρα διαφορετικών υπηρεσιών ανάλογα με τις ανάγκες σας, είτε μεμονωμένα είτε σε συνδυασμό με τη μετακόμιση σας, δίνοντας την οριστική λύση στο πρόβλημα εντόμων, ακάρεων ή τρωκτικών που ενδεχομένως να αντιμετωπίζετε. Παρέχουμε υπηρεσίες Απεντόμωσης, Μυοκτονίας και Βιολογικού Καθαρισμού Στρωμάτων κι εκδίδουμε τα αντίστοιχα πιστοποιητικά για πολυκατοικίες, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια κι επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε όποια επιπλέον γλώσσα μας ζητηθεί!

  Χρησιμοποιούμε μόνο εγκεκριμένα σκευάσματα, υγειονομικής σημασίας, μη τοξικά για ανθρώπους και κατοικίδια, με γνώμονα την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα. Μετά από κάθε εφαρμογή απεντόμωσης οι χώροι μπορούν να κατοικηθούν αμέσως ακόμα κι όταν υπάρχουν μωρά, χωρίς κανέναν απολύτως φόβο, ενώ οι καθαρισμοί στρωμάτων γίνονται με τη χρήση ειδικής κυκλωνικής σκούπας και λάμπας ακτινοβολίας UV-C.

  Προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις, χωρίς να παρεμβάλλονται εξωτερικοί, ανεξάρτητοι συνεργάτες κι έτσι μπορούμε να είμαστε ιδιαίτερα ευέλικτοι, διατηρώντας ταυτόχρονα το κόστος σε ανταγωνιστικά επίπεδα.

No related posts found

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *